İLHAMIMIZ ANNELERDİR
Tarih: 13.05.2018| Okunma Sayısı: 1210

 

İLHAMIMIZ ANNELERDİR

Dünyanın en kıymetli, en özverili, en eşsiz değerleri annelerimizin en güzel günlerini iyi dileklerimle ve saygılarımla kutlarım. Çanakkale Barosu olarak yaptığımız tüm çalışmalarda annelerin adalet, koruma ve himaye duygusu bizim rehberimiz olmuştur.

ÇANAKKALE BİR ANNEDİR

Çanakkale Barosu, bağrında hizmet verdiği Çanakkale’yi bir anne gibi görür. Değil mi ki topraklarının altında yüzbinlerce vatan evladı var o halde Çanakkale de bir annedir. Çocuk Komisyonumuz annelerimizin en değerli varlıklarını korumak ve bilinçlendirmek için eşsiz bir performans sergilemiştir. Kadın Komisyonumuz aynı zamanda bir kadın olan annelerimiz için bugüne kadar nice özel ve örnek çabaya imza atmıştır.

ANNELER İLK ÖĞRETMENİMİZDİR

Çünkü biliyoruz ki anneler; bizim ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemizdir. Bu duygularla başta Zübeyde Hanım olmak üzere, özlem duyduğumuz, kokularını ve seslerini özlediğimiz tüm annelerimize Allah’tan rahmet, onları hep özleyen evlatlarına sabır diliyorum. Soma Katliamının yıldönümünde şehitlerimizi de bu vesileyle anıyor onlara rahmet dilerken, bu acıyı en fazla yaşamış annelerine de sabır diliyorum.

 

Av. Bülent ŞARLAN
        Çanakkale Barosu Başkanı

 

26.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.