İLAN LİSTESİ

select
TarihTipiİlan Sahibiİlan MetniTelefon
23.06.2021Tüm IlanlarAv.Zişan ÖzaydınMerhaba, 2016 Bilkent Hukuk mezunuyum. Yasal stajımı İzmir de tamamladım. Aktif olarak İzmir ve Ankara da çalıştım. Ailemin Ankara dan Çanakkale ye yerleşmesi den sonra ben de Çanakkale ye taşındım. Burada ofis açmak niyetindeyim. Ofisin mülkiyeti şahsıma ait olduğundan kira hariç ofis giderlerini paylaşabileceğim bir ortak arıyorum.5437256108
21.06.2021Tüm IlanlarAV. ONUR KEMERMevcut Kira bedeli 1.400 TL dir. Emsallerine göre uygundur ancak güncellenebilir Yazıcı-tarayıcı, büro tipi buzdolabı, mikrodalga fırın, yeterli sayıda dolap ve arşiv den oluşan özel yapım mobilya takımı ve toplantı masası ile deri sandalye takımları az kullanılmış olup, yeni sayılır. Ofis açmak büro kurmak isteyen ve genç meslektaşlarıma destek olmayı ümidederim. Fevzipaşa Mahallesi Eczane Sokakta bulunan ve kiracısı bulunduğum dubleks vasıflı 3 odalı ofisimi eşyaları ile bir meslektaşıma devretmek istemekteyim. Mobilyalar, kişisel tasarım olup genel ihtiyacı karşılar mahiyettedir. Detaylı bilgi için 05333716687 numaralı Whatsapp hattından ulaşabilirsiniz. Av. Onur KEMER5333716687
22.05.2021Tüm IlanlarElif Embiya KURUMMerhaba. Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2018 yılı mezunuyum. Ankara Barosu na bağlı olarak bir yıl aktif staj yaptım. 2020 yılında avukatlık ruhsatımı aldım. Özel hukuk alanında tecrübem bulunmaktadır. Her hukuk dalında çalışma ve kendimi geliştirme amacındayım. Ayrıca C1 seviye İngilizce biliyorum. Çanakkale de avukat olarak çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. İyi çalışmalar dilerim.5058976162
16.05.2021AvukatEngin SeverYasal avukatlık stajımı Afyonkarahisar da yaptım. Pandemi nedeniyle stajımın yalnızca ikinci altı ayı verimli geçti. Geçtiğimiz mart ayında avukatlık stajım bitmiş olup ruhsat almaya hak kazandım ancak henüz almadım. Yanında sigortalı çalışabileceğim, mesleki anlamda kendimi geliştirebileceğim bir üstat meslektaş aramaktayım. Saygılarımla.5066643909
29.04.2021OrtakSinem cansu yılmazIstanbuldan Canakkale ye tasinmamaiz nedeni ile burada ofis açma niyetindeyim. Ofis acmak isteyen ve gider ortağı arayan meslektaşım varsa görüşebilirsek sevinirim.5334374636
02.03.2021AvukatBelgin PırnalHukuk büromuzda görevlendirilmek üzere Avukat aranmaktadır. Hukuk Büromuz bünyesinde olan hukuk işlerinin yürütülmesinden, Tüm dava süreçlerinin takip edilmesinden, Sözleşmelerin ve hukuki belgelerin hazırlanmasından ve yorumlanmasından, Hukuksal sorunların çözümü ile mevzuatın takip edilmesine destek verilmesinden sorumlu olmak Üniversitelerin Hukuk Bölümlerinden mezun, Alanında en az 2 yıl deneyimli, Genel hukuk bilgisi iyi olan, lakin öncelikli olarak Sigorta Hukuku, Tazminat hukuku alanında tecrübeli veya bu alanda çalışmaya istekli, Ticaret Hukuku, Ceza Hukuku, Sözleşme & Borçlar Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, İş Hukuku konularında bilgili, İcra takibi ve savcılık dosyaları hakkında tecrübeli Dava takip ve duruşma tecrübeli, Ms Office, Uyap ve ilgili hukuk programlarını iyi derecede kullanabilen, Seyahat engeli olmayan5316690017
19.02.2021Tüm IlanlarEmine BARIŞKANKadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Çanakkale Barosunda adliye stajımı tamamlamak üzereyim. Bu nedenle yasal stajımı tamamlayabileceğim Hukuk Bürosu aramaktayım.5363787445
15.02.2021Tüm IlanlarRümeysa KILIÇMerhabalar. Selçuk Üniversitesi-Hukuk Fakültesi 2019 mezunuyum. Avukatlık yasal stajımı İstanbul Barosuna bağlı ve aktif çalışarak tamamladım. Aralık2020 de ise ruhsatımı aldım. Çanakkale de çalışabileceğim avukatlık bürosu arayışı içerisindeyim. İlgilenen meslektaşlara CV mi ve çalışma geçmişimi de içerir referans mektubumu iletebilirim. İyi çalışmalar dilerim.0
04.08.2021
AV. SONER AYDIN