BAROMUZA SAĞLANAN İNDİRİMLER
Tarih: 25.12.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 13348

OTO PRATİK’TEN AVUKATLARA ÖZEL İNDİRİM

Baromuz ve Oto Pratik ile yapılan anlaşma neticesinde meslektaşlarımız ve 1. Derece akrabalarına özel 2021 yılı süresince tüm mekanik bakımlarda işçilik ve yedek parçalarda tüm kampanyaların üzerine net %20 indirim uygulanacaktır.

Ayrıca;

·        Yılda bir kez 4 adet lastik değişimi ve ROT ücretsiz yapılacaktır.

Yılda iki kez ücretsiz 10 NOKTA  check up ve motor dış temizliği yapılacaktır

·        Her check up döneminde ücretsiz antifirizli cam suyu ve ihtiyaç olması durumunda 1.5 litre antifriz ücretsiz uygulanacaktır. Bu uygulamalar tamamen ücretsiz hiçbir şarta bağlı olmaksızın uygulanacaktır.

·        Lastik alımlarında ilave % 10 ek indirim uygulanacaktır.

Adres: Küçük Sanayi Sitesi Ana Kapı Girişi (Petrol Ofisi Karşısı) Merkez/Çanakkale

Telefon : 05345937014

KUZEY ERKAN SİGORTA'DAN AVUKATLARA ÖZEL İNDİRİM

Baromuz ve Kuzey Erkan Sigorta Acenteliği arasında yapılan anlaşma ile Mesleki Sorumluluk ve Yangın Sigortalarında %15 indirim fırsatı sağlanmıştır.

Kuzey Erkan Sigorta Acenteliği

kuzeyerkansigorta@gmail.com

Kemal Paşa Mah. Çarşı Cad. No:25 K:1 D:3 Merkez/Çanakkale

CAR WAX’DAN BAROMUZ MENSUPLARINA ÖZEL İNDİRİM

17 Burda AVM de bulunan Carwarx Araç Yıkama da Baromuz mensupları ve ailelerine özel iç-dış yıkama, Nano Cilalı yıkama, Gold ve Gold Plus yıkama da %15, pasta, cila, seramik kaplama, cam filmi ve kaput filminde %20 indirim uygulanacaktır.

CONCEPT ORGANİZASYON’DAN BAROMUZ MENSUPLARINA ÖZEL İNDİRİM

17 Burda AVM de bulunan Concept Organizasyon da Baromuz mensupları ve ailelerine özel düzenlenecek organizasyonalar da %20 indirim uygulanacaktır.

DELTA PEYZAJ VE TASARIM OFİSİ’NDEN BAROMUZ MENSUPLARINA

ÖZEL İNDİRİM

17 Burda AVM de bulunan Delta Peyzaj ve Tasarım Ofisi’den Baromuz mensupları ve ailelerine özel, tüm saksı ve çiçek ürünlerinde %20 indirim uygulanacaktır.

ÇANAKKALE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BAROMUZA

İNDİRİM FIRSATI

Baromuz ve Bahçeşehir Koleji arasında yapılan anlaşma neticesinde, Çanakkale Boarsu mensuplarına özel %10 indirimi protokolü imzalanmıştır.

SON NOKTA YABANCI DİL KURSUNDAN BAROMUZA İNDİRİM

Çanakkale’de 2 şubesi olan Özel Son Nokta Yabancı Dil Kursu ile Baromuz arasında yapılan anlaşma gereği meslektaşlarımız ve ailelerine özel indirim fırsatı sağlanmıştır. İndirim ekte gönderilen yazılardan görebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için linke tıklayınız http://www.canakkalebarosu.org.tr/Detay.aspx?ID=124061

Adres:

Merkez Şube – İsmet Paşa Mah. Set Boyu Cad. No:99/6 Merkez/Çanakkale

Esenler Şube – Esenler Mah. Çetin Emeç Cad. No:18 Merkez/Çanakkale

Tel: 0286 213 79 24

BAROMUZ VE ÇANAKKALE HAYAT SU İLE YAPILAN ANLAŞMA İLE DAMACANA SU 10 TL, CAM DAMACANA 15 TL OLARAK İNDİRİM SAĞLANMIŞTIR. TEL : 02862143222-4440744

DEĞİRMENLİK CASAMİA CAFFE&SUİTE’DEN BAROMUZA İNDİRİM

Konaklama ve cafe hizmeti veren "Değirmenlik Casamia Caffe&Suite" Kemalpaşa Mah. Değirmenlik Sk. No:58'de hizmete başlamıştır.

Suite odalarda ve cafe de başta kahve olmak üzere çeşitli sıcak/soğuk içecekler, tost, sandviç, salata çeşitleri ve birçok farklı lezzet sunan Değirmenlik Casamia Caffe&Suite’de Çanakkale Barosu Avukatları, onların büro personeli ve Baromuz çalışanlarına %10 indirim fırsatı sağlanmıştır.

ÇANAKKALE AÇI KOLEJİ’NDEN MESLEKTAŞLARIMIZA İNDİRİM FIRSATI

Baromuz ve Açı Koleji arasında yapılan anlaşma neticesinde, meslektaşlarımızın çocuklarına özel %10, ek olarak %5 kardeş indirimi fırsatı sağlanmıştır.

Adres : Kalabaklı Köyü No:87 Merkez/Çanakkale

Tel      : 0532 224 47 17

OT CAFE’DEN BAROMUZA ÖZEL İNDİRİM

Baromuz ve OT Cafe arasında indirim anlaşması yapılmıştır. Buna göre tüm yiyecek ve içeceklerde Baro Kartını gösteren tüm meslektaşlarımız, stajyer avukatlar, baro personeli ve katiplere özel %10 indirim fırsatı sağlanmıştır.

OT Cafe

Adres : 17 Burda AVM

DOĞA KREŞ’DEN BAROMUZA İNDİRİM FIRSATI

Baromuz ve Doğa Kreş arasında yapılan anlaşma neticesinde, meslektaşlarımızın çocuklarına özel %10 indirim fırsatı sağlanmıştır.

Adres : Boğazkent Mah. Ufuk Sk. No: 14 Kepez/ÇANAKKALE (Toprak Mahsülleri Yolu Karşısında)

Tel: 0 (286) 262 00 65 - 0 (530) 700 00 30

ZER OPTİK’TEN BAROMUZA İNDİRİM KAMPANYASI

Baromuz ve Zer Optik arasında yapılan anlaşma neticesinde, Baromuz mensuplarına ve ailelerine, optik ve güneş gözlüklerinde %30, kampanyalı ürünlerde ekstra %5 indirim fırsatı sağlanmıştır.

Adres : Demircioğlu Cad. No:7/B

İletişim : (0.286) 213 57 56

GÜLEN PİDE VE PİZZA’DAN BAROMUZA İNDİRİM

Çanakkale Barosu ile Gülen Pide ve Pizza arasında yapılan anlaşmayla anılan işletmede indirim sağlanmıştır. Buna göre Baro Kart sahibi olan avukatlarımız, sekreterlerimiz ve personel ile yakınları Gülen Pide’de % 15, Gülen Pizza’da % 10 indirim hakkına sahip olmuşlardır. İndirim, Gülen markasının Çanakkale ve Kepez’deki tüm işletmelerinde geçerlidir.

ULAŞ MOBİLYA’DAN BAROMUZA %20 İNDİRİM FIRSATI

Baromuz ve Ulaş Mobilya arasında yapılan anlaşma neticesinde, Baromuz mensuplarına ve ailelerine özel, tüm alışverişlerinizde %20   indirim fırsatı sağlanmıştır.

Adres : Barbaros Mah. Şehit Gürol Cad. No:27/A

İletişim : 0 532 402 84 00

Çanakkale Barosu Mensupları, TEB’de Ayrıcalıklılar!

Siz avukatlarımıza özel oranlı ihtiyaç kredisi, birikimlerinizi günlük değerlendirebilme imkanı sunan Marifetli Hesap ve diğer ayrıcalıklarınız hakkında detaylı bilgi için için sizi TEB Çanakkale Şube’sine bekliyoruz.

TEB Çanakkale Şubesi Yıldız Müşteri İlişkileri Yöneticisi

Burak Ersin

BAROMUZ VE TEB ARASINDA ANLAŞMA

Baromuz ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile meslektaşlarımız için anlaşma imzalanmıştır. Bundan böyle meslektaşlarımız EFT, Havale, hesap işletim ücreti, kredi kartı aidatı ödemeyeceklerdir. Yanısıra her ay 1 kez olmak üzere farklı bir ATM’den kesinti yapılmadan para çekebileceklerdir. Ayrıca Barokart’a ATM ve İnternet Bankacılığından ücretsiz para yatırılabilecek.

Meslektaşlarımıza Cumhuriyet Savcılığı ve Baromuz tarafından yapılan CMK ve Adli Yardım Ödemeleri Eylül 2017 tarihinden itibaren Türk Ekonomi Bankası (TEB) aracılığıyla yapılacaktır.

PARİON HOTEL'DEN BAROMUZA %20 İNDİRİM FIRSATI

Baromuz ve Parion Hotel arasında yapılan anlaşma neticesinde, Baromuz mensuplarına ve ailelerine özel, Alakart Restaurant, hamam, sauna ve SPA Merkezinde %20   indirim fırsatı sağlanmıştır.

Adres : Demircioglu Caddesi No: 132

İletişim : (0.286) 222 0 222

E-Posta: info@parionhotel.com

AVİO BİLİŞİM VE GÜVENLİK SİSTEMLERİNDEN  BAROMUZA %20 İNDİRİM FIRSATI

Baromuz ve AVİO Bilişim ve Güvenlik Sistemleri arasında yapılan anlaşma neticesinde, meslektaşlarımıza özel, Kartuş, Toner Dolum ile Kamera ve Güvenlik Sistemlerinde  %20   indirim fırsatı sağlanmıştır.

Adres : Boğazkent Mah. Atatürk Cad. No:74/A Kepez/Çanakkale

İletişim : (0.286) 263 15 14 / 0542 263 15 14

KASA OFİS MOBİLYALARI'NDAN BAROMUZA %25 İNDİRİM FIRSATI

Baromuz ve Kasa Ofis Mobilyaları arasında yapılan anlaşma neticesinde, Baromuz mensuplarına büro malzemelerinde %25 indirim fırsatı sağlanmıştır.

Adres : Barbaros Mh. Troya Cd. No:107/2

İletişim : (0.286) 211 00 86 - 0507 161 10 01

E-Posta: info@kasaofis.com

RAMADA RESORT KAZDAĞLARI HOTEL'DEN ÖZEL İNDİRİM

Baromuz ve Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa Hotel arasında yapılan anlaşma neticesinde, yapılacak olan konaklamalarda Avukatlarımıza ve ailelerine özel %20 indirim fırsatı sağlanmıştır.

Ramada Resort Kazdağları Hotel

Güre Mahallesi Ege1 Sokak No:7 Edremit / Balıkesir

info@ramadaresortkazdaglari.com

YEŞİLYURT ÖNGEN COUNTRY'DEN BAROMUZA ÖZEL İNDİRİM

Baromuz ve Yeşilyurt Öngen Country arasında yapılan anlaşma neticesinde, yapılacak olan konaklamalarda Avukatlarımıza ve ailelerine özel %20 indirim fırsatı sağlanmıştır.

Yeşilyurt Öngen Country

Yeşilyurt Köyü

Küçükkuyu / Çanakkale

KESTANBOL ET LOKANTASI'NDAN BAROMUZA ÖZEL İNDİRİM

Baromuz ve Kestanbol Et Lokantası arasında yapılan anlaşma neticesinde, köy kahvaltısı, oğlak çevirme, bıldırcın  ve tüm ızgara çeşitlerinde Avukatlarımıza ve ailelerine özel %20 indirim fırsatı sağlanmıştır.

Kestanbol Et Lokantası

IŞIKLAR KÖYÜ DÖRTYOL MEVKİİ ÇAN YOLU ÜZERİ 4. KM.

MERKEZ / ÇANAKKALE

www.kestanboletlokantasi.com.tr

Baromuz ile Kalesan Güvenlik Sistemleri arasında anlaşma sağlanmıştır. Buna göre meslektaşlarımıza özel kamera güvenlik sistemlerinde ücretsiz keşif sonucunda çıkan fiyattan %15 indirim ve kredi kartına vade farksız 6 taksit imkanı uygulanacaktır.

Adres: Barbaros Mah. Gökkusagi Apt. 1/1 Merkez/Çanakkale

İletişim: 0286 218 28 88

Baromuz ve Bürotime arasında yapılan anlaşmayla Baromuz mensupları, büro malzemelerinde %20 indirim hakkına sahip olmuşlardır.

Adres : İsmetpaşa Mah. Aynalı Çeşme Sk. No:21 (2. Noter Sokağı, YDS Dil Kursu Karşısı)

İletişim : 0286 212 43 02 - 0541 325 11 83

Dolum ve Baskı İşlerinde Meslektaşlarımıza İndirim

Baromuz ve Printix Baskı Eviyle yapılan görüşme neticesinde meslektaşlarımıza, kartuş ve toner dolumu ile her türlü baskılı işlerde %20 indirim sağlanmıştır.

04.08.2021
AV. SONER AYDIN