Bütün Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü KUTLU OLSUN
Tarih: 23.11.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 1449

 

 

Başta Başöğretmen Atatürk’ün; ulusumuzun irfan ordusu, yeni nesilleri yetiştiren eser sahibi, insan topluluğunun en fedakar ve muhterem unsuru olarak tanımladığı saygıdeğer öğretmenlerimiz ve ülkemiz için önemli bir gün olan Öğretmenler Gününü bir kez daha minnet ve şükran duygularıyla kutluyoruz.

 

Dünyanın bütün etkili liderleri ve güçlü ülkeleri eğitime özel bir önem verir. Öyle ki dünyada başöğretmen unvanı taşıyan tek lider olan Atatürk de bu kutsal mesleğin mensuplarını kastederek "Dünyanın her yerinde öğretmenler, toplumun en özverili ve en saygıdeğer öğeleridir.", "Milletleri kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir." diyerek geleceğin mimarlarını onurlandırır.

 

Saygıdeğer öğretmenlerimizin çocuklarımızı dün olduğu gibi bugün de fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür bir şekilde yetiştirdiklerine eminim. 24 Kasım vesilesiyle başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyor; değerli öğretmenlerimizin bu özel gününü en içten duygularla kutluyor, kendilerine mutluluklar ve esenlik diliyorum.

 

                                                                   Av. Bülent ŞARLAN

                                                                 Çanakkale Baro Başkanı  

26.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.