BAROMUZ YÖNETİM KURULU, ANITKABİR VE TBB'Nİ ZİYARET ETTİ
Tarih: 14.07.2021| Okunma Sayısı: 381

 

BAROMUZ YÖNETİM KURULU, ANITKABİR VE TBB'Nİ ZİYARET ETTİ

  

Baro Başkanımız Av. Soner Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Anıtkabir ve Türkiye Barolar Birliği’ni ziyaret etti.

 

BAROMUZ, ATA’NIN HUZURUNDA

 

Genel Kurulumuzun yapılmasının ardından mazbatasını alan Baromuz Yönetimi, yeni döneme Anıtkabir ziyaretiyle Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulunarak başladı.  

 

Ziyarete, Baro Başkanımız Av. Soner Aydın ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Şebnem Çıtak, Av. Enes Çetin, Av. Pelin Turhan Erkan, Av. Sinan Koşik, Av. Aybüke Cebeci Bayat, Av. Selahattin Mutlu, Av. Ayşe Karakaya Şişek ve Av. Eyüp Algül katıldı.

 

Heyet, modern bir hukuk devletine gidişin yolunu açan, hak ve hukuk savaşının model ismi olan Atatürk’e şükranlarını sundu.

 

TBB BAŞKANI FEYZİOĞLU’NA ZİYARET

 

Anıtkabir’in ardından Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nu makamında ziyaret eden Baromuz Yönetimi, TBB Başkanı ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

 

Baro Başkanımız Av. Soner Aydın ziyaretlere ilişkin, "Değerli Başkanımla mesleğimizin sorunları ve çözüm yolları ile mesleğimize dair beklentilerimiz, özellikle genç meslektaşlarımızın sıkıntıları ile Çanakkale Barosu adına yapmak istediğimiz projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden ve sıcak ilgisinden, değerli katkılarından dolayı kendilerine ve ziyaret esnasında hazır bulunan TBB Genel Sekreteri Sayın Av. Sabiha Tekin ve TBB Saymanı Sayın Av. Sabri Erdal Güngör’e teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

 

Ziyaretin sonunda Baro Başkanımız Av. Soner Aydın tarafından, TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na günün anısına Çanakkale’yi temsil eden bir tablo hediye edildi.

 

26.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.