AVUKATLAR ODASI VE BARO KALEMİ HİZMETE GİRDİ
Tarih: 2.07.2013 23:00:00| Okunma Sayısı: 4298

ÇANAKKALE BAROSUNDAN BİR HİZMET DAHA

AVUKATLAR ODASI VE BARO KALEMİ HİZMETE GİRDİ

Çanakkale Barosu, Çanakkale Adalet Sarayı Ek Hizmet Birimlerinin bulunduğu binada Avukatlar Odası ve Baro Kalemi ile hizmet vermeye başladı.

Çanakkale Barosu; Çanakkale Adalet Sarayı’nın faaliyete giren yeni binasında, açtığı iki büro ile hizmet vermeye başladı. Çimenlik sokakta bulunan ve Özel İdare Bağ- Kur Ortak İşhanı’nda kiralanan ofisler, avukatlar ve vatandaşların kullanımına açıldı.

Çanakkale Adalet Sarayı ek hizmet binasında, İcra Ceza ve İcra Hukuk Mahkemesi Hakimliği, 1. ve 2. İcra Müdürlüğü ve Kalemleri, Seçim Müdürlüğü, Adli Sicil Bürosu, Adli Tıp Şube Müdürlüğü ve Kalemlerinin hizmet verdiği modern bir ortam oluşturuldu. Bu oluşumla birlikte, Çanakkale Barosu da çalışmalarını daha hızlı ve etkin yürütmek, avukatların ve vatandaşların isteklerine kolaylıkla cevap vermek, avukatların dinlenebilecekleri ve çalışmalarını yürütebilecekleri bir ortam sağlamak amacıyla bu binada yer alan 6 ve 7 numaralı iki ofisi kiraladı.

Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, kiralanan ve Avukatlar Odasına dönüştürülen ofiste, meslektaşlarına bilgisayarların, yazıcının ve internetin bulunduğu bir mekan tahsis edildiğini, avukatların çalışmalarını ve dinlenmelerini sağlayacak bir ortam oluşturulduğunu kaydetti. Çanakkale Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, yaptığı değerlendirmede, açılan Baro Kaleminde ise fotokopi çekimlerinin yapılabileceği, baro pulu verilebileceği, dosya ve sabıka dilekçesi hizmeti sunulacağı bilgisini verdi.

29.03.2024