BAYRAMİÇ BELEDİYESİ BAŞKANI MERT UYGUN'A NEZAKET ZİYARETİ İLE 1136 SAYILI YASA KAPSAMINDA EK “ADLİ YARDIM ÖDENEĞİ TALEBİNE İLİŞKİN” YAZILI BAŞVURU YAPILDI.
Tarih: 20.01.2023| Okunma Sayısı: 198

Baro Başkanımız Av. Hande Keskin, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Eyüp Algül, Av. Ardahan Dikme, Av. Ezgi Deniz Ünsal, Av. Tugay Yılmaz ve Bayramiç İlçesi Meslektaşlarımız, Bayramiç Belediyesi Başkanı Mert Uygun'a Ziyarette Bulundu.

Ziyarette Baro Başkanımız Av. Hande Keskin 1136 Sayılı Yasanın 180/b Maddesinde Düzenlenen; “Baroya Düşecek Paylar İle Kamu ve Özel Kurum ve Kuruluşlarından, İl veya Belediye Bütçelerinden Baroya Yapılan Yardımlar” ve Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Yönetmeliğinin 8/B Maddesindeki; “ Kamu ve Özel Kurum ve Kuruluşlardan, İl veya Belediye Bütçelerinden Baroya Yapılan Yardımlar” Hükümleri Uyarınca, Çanakkale Barosu Adli Yardım Bürosundan Yapılan “Adli Yardım Kapsamındaki” Görevlendirmeler ile “Göçmen Adli Yardım” Dosyalarının Yoğunluğuna da Dikkat çekerek, Baromuza Ek Kaynak Yaratılması Zorunluluğu ile Bu Kapsamda Bayramiç Belediyesinden de Yasa Kapsamında “Adli Yardım Ödeneği”ne İlişkin Ek Bütçe Talebi Sözlü ve Yazılı Şekilde İletmiştir.

26.04.2024