Başkanımız Av. Bülent şarlan, Üniversite Öğrencilerine Ders Verdi
Tarih: 2.11.2017| Okunma Sayısı: 1093

BAŞKANIMIZ AV. BÜLENT ŞARLAN, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DERS VERDİ

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerine “Halka İlişkiler ve Organizasyon” konusunda ders verdi.

 

Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde verilen Halkla İlişkiler dersi kapsamında fakülte öğrencilerine iletişim ve organizasyonlar, düzenleme süreçleri konularında örneklerle bilgiler aktardı.

 

Öğrencilerin ilgiyle dinlediği derste Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, bir etkinliğin düzenlenme aşamalarını, ekibin önemini, zaman planlamasını, karşılaşılan sorunları ve bu sorunların nasıl çözümlenebileceğini örneklerle aktardı. Başkanımız Av. Bülent Şarlan, bir meslek kuruluşu olarak halkla ilişkiler anlamında neler yapıldığını da öğrencilerle paylaştı. Dersin öğretim elemanı Gökhan Bayram ise Çanakkale Barosu’nun özellikle organizasyonlarda önde gelen bir meslek kuruluşu olduğunu belirterek her hafta öğrencileri başarılı kent yöneticileri ile buluşturduklarını ve derslere konuk ettiklerini belirtti. Program, öğrencilerin Başkanımız Av. Bülent Şarlan’a yönelttiği soru, cevap ve bölümü hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 
 
 
 

28.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.