Türkiye Barolar Birliği 34. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti, Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi
Tarih: 15.05.2017| Okunma Sayısı: 1217

 
 

Türkiye Barolar Birliği 34. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti,

Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi

 

Türkiye Barolar Birliği 34. Olağan Genel Kurulu, 13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Baromuz TBB delegelerinin katılımlarıyla gerçekleşti. Genel Kurulda Av.Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanlığına yeniden seçildi.

 

İçinde Çanakkale Barosu’nun da bulunduğu 79 Baro hafta sonu Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulu’na katıldı. Genel Kurul, divan kurulunun belirlenmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Devamında Genel Kurul, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun konuşmasıyla devam etti.

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ile Türkiye Barolar Birliği delegelerimiz Av.Adnan Güler ve Av.Şerefnur Çakır Demirtaş ile birlikte 486 delege seçimde oy kullandı. Genel Kurul'da Türkiye Barolar Birliği Başkanı’nın yanı sıra Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu üyelerinin de seçimi yapıldı. Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, yeniden Türkiye Barolar Birliği Başkanı oldu. Başkanımız Av. Bülent Şarlan ile TBB Delegelerimiz Av.Adnan Güler ve Av.Şerefnur Çakır Demirtaş, Genel Kurul vesilesiyle Türkiye’nin birçok Barosundan gelen Başkanlar ve delegeler ile Türkiye Barolar Birliği yöneticileriyle görüşmelerde bulundular.

 

Av. Bülent ŞARLAN: TBB ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTI

 

Türkiye Barolar Birliği’nin önceki dönemindeki yöneticilerine teşekkür eden Başkanımız Av. Bülent Şarlan yaptığı açıklamada; “Türkiye Barolar Birliği’nin önceki döneminde görev alan yönetimi ve kurulları gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde önemli çalışmalara imza atmıştır. Avukatlar bu dönemde, eğitim çalışmalarından sağlığa, fiziki olanaklardan mesleki dayanışmaya birçok konuda önemli yol almışlardır. Türkiye Barolar Birliği’nin, mesleğimiz için, adalet için, hukuk devleti ve demokratik bir ülke için önceki dönemden daha fazlasını bu dönemde geçekleştireceğine inanıyorum.

 

Türkiye Barolar Birliği 34.Olağan Genel Kurulda yeniden Başkan seçilen Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurullarına seçilen meslektaşlarımı kutluyor, bu dönemki çalışmalarında başarılan diliyorum.” dedi.

 
 
 
 
 
 

20.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.