Anneler Adil Bir Geleceğin Güvencesidir
Tarih: 13.05.2017| Okunma Sayısı: 1020

 
“ANNELER ADİL BİR GELECEĞİN GÜVENCESİDİR”
 

Kıymetli varlıklarımız, değerleri hiçbir şeyle ölçülemeyecek ve hiçbir zaman doldurulamayacak karşılıksız sevginin sembolü annelerimizin bu özel gününü kutlarım.

 

Çanakkale’nin avukatları olarak bize göre her bir anne; dünyanın en kutsal varlığı, özverinin ve hoşgörünün simgesi ve daha güzel daha adil bir geleceğin güvencesidir. Adaleti, hakkı, hukuku önce annelerimizden öğrendik. Eşitliği ve insana saygıyı, adilce paylaşımı ve daha nice adalet değerini ilk annelerimizde gördük. Bugün sadece kendi annelerimizin değil bütün annelerin kıymetini biliyoruz. Onlarla birlikte geçirdiğimiz her günün değerini biliyoruz. Hayatlarını kolaylaştırmak, gönüllerini almak, daima emek ve sevgi vermek bugün en önemli ihtiyacımızdır.

 

Bu vesileyle özellikle ve öncelikle şehit annelerinin ellerinden öpüyorum. Yanısıra 13 Mayıs 2014 tarihinde nice ananın yüreğini dağlayan Soma Faciasında yitirdiğimiz 301 madencimizi rahmetle anıyorum. Evlatlarını çeşitli sebeplerle kaybetmiş tüm annelere ve kıymetli annelerini kaybetmiş, anne kokusuna hasret gitmiş tüm evlatlara sabır diliyorum. Varlıklarıyla yaşamımızı güzelleştiren ve dünyanın en yüce görevini üstlenen annelerimizi sürekli kucaklamak, sevmek ve emek vermek temennisiyle Anneler Günü kutlu olsun.

                                                                              Av. Bülent ŞARLAN

                                                                           Çanakkale Barosu Başkanı

18.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.