1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Kutlu Olsun
Tarih: 30.04.2017| Okunma Sayısı: 1060

 
 
 
Günümüzün en önemli değerleri; hukuk, demokrasi ve emektir. Hukuk vazgeçilemez, emek ise yüce bir değerdir. Emeğin gözetildiği adil paylaşım ise vazgeçilmezdir.
 

Biz, adalet ve hukuk için mücadele eden avukatlar, bu gün nedeniyle iş ve emek kesimlerine iyi dileklerimizi sunuyor, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyoruz.

 

İş, ekmek, özgürlük mücadelesinin şöleni olan 1 Mayıs'ı her zamanki heyecanımızla karşılıyoruz. Bu 1 Mayıs'ta da emeğinden ve alın terinden başka sermayesi olmayalanlarla birlikte yürüyoruz. İşçilerimizin, emekçilerimizin tüm kazanımlarının korunması ve haklarının iadesi için seslerine kulak veriyoruz.

 

Çanakkale'nin avukatları olarak diliyoruz ki işten çıkarılma, taşeronlaşma, örgütsüzleştirilme, işçi kayıpları, emek gaspları son bulsun.

 

Çanakkale'nin avukatları olarak istiyoruz ki 1 Mayıs, demokrasiye, hukuka, emeğin yüceliğine ve güzel yarınlara ışık tutsun.

 

Bu vesileyle emek verdikleri esnada yada emek mücadelesinde yitirdiğimiz tüm emekçilere selam olsun. Bayram tadında 1 Mayıs dilekleriyle.

 

                                                                                 Av. Bülent ŞARLAN

                                                                           Çanakkale Barosu Başkanı

28.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.