Çocuklar İçin Anlamlı Yarışma
Tarih: 22.04.2017| Okunma Sayısı: 2521

 


ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMLI YARIŞMA
 

Baromuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Çocuk Gözüyle Adalet” konulu Resim ve Edebiyat Yarışmaları sonuçlandı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu’nun düzenlediği “Çocuk Gözüyle Adalet” konulu resim ve edebiyat yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Eserlerin sergileneceği sergi açılışı ve ödül töreni 22 Nisan Cumartesi günü Çanakkale Seramik Müzesi’nde gerçekleşti.

 

Törene Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın yanısıra Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerimiz, okul müdürleri, öğretmenler, yarışmaların jüri üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyelerin takdim edildiği ödül töreninin ardından Çanakkale Barosu “Çocuk Gözüyle Adalet” Resim ve Edebiyat Sergisi açıldı.

 

ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞMURU

Düzenlenen yarışma kategorilerinden “Çocuk Gözüyle Adalet” konulu resim yarışmasında birinci Ahmet Doruk Çayır, Şiir Yarışması Birincileri Burcu Gönen ile Aslı Sude Atıcı olurken Kompozisyon Yarışmasında ise birinci Ceren Melis Akagündüz oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetin Kurulu Üyelerimiz ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerimiz dağıttı.

 

Programda jüri üyelerine de armağanlar takdim edildi. Resim yarışması Değerlendirme Kurulu Üyeleri Öğretmenler Muteber Yüğnük, Öykü Turan, Fulya Boztepe ve Ezgi Yemenicioğlu Negir ve Av. Büşra Aksoy, Edebiyat Yarışması Değerlendirme Kurulu Üyeleri Asude Bayram, Elif Demir Deniz, Mefkure Ertürk ve Staj. Av. Yeşim Şimşek bu anlamlı etkinliğe imza attıkları için takdir topladı.

 

GELECEĞİN HUKUK SAVUNUCULARI CÜBBE GİYDİ

Ödül töreni sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan Jüri üyelerine ve yarışmada emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Öğrenciler daha sonra cübbe giydirilip Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'dan görevi devraldılar.

 

Çanakkale Barosu “Çocuk Gözüyle Adalet” Resim ve Edebiyat Sergisi Çanakkale Seramik Müzesi’nde 26 Nisan 2017 Çarşamba gününe kadar görüşe açık olacaktır.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.