Ceza Yargılamasında Çocuk ve Çocuk Koruma Kanunu Konulu Seminerimiz Başarıyla Gerçekleşti
Tarih: 13.03.2017| Okunma Sayısı: 1942

"CEZA YARGILAMASINDA ÇOCUK VE ÇOCUK KORUMA KANUNU" KONULU SEMİNERİMİZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Baromuz ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi işbirliğiyle, “Ceza Yargılamasında Çocuk ve Çocuk Koruma Kanunu” konulu seminerimiz Parion Otel'de düzenlendi.

Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Murat Aydın, İstanbul Barosu’ndan Av. Seda Akco ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Serpil Özok’un katıldığı program, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan’ın konuşmasıyla başladı. Başkanımız konuşmasında, düzenlenen seminerin önemine değinerek konuşmacıları tanıttı.

Seminer, Hâkim, Savcı, Avukat ve Stajyer Avukatlar ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Düzenlenen seminerin sonunda soru cevap bölümüne geçilerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Program bitiminde Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından Av. Serpil Özok’a, Gelibolu ilçe temsilcimiz Av. Erdoğan Doğan tarafından Hakim Murat Aydın’a ve Cumhuriyet Savcısı Faruk Gülercan tarafından Av. Seda Akco’ya, günün anısına Baromuzun armağanları takdim edildi.

29.03.2024