Ceza Yargılamasında Çocuk Ve Çocuk Koruma Kanunu Semineri
Tarih: 9.03.2017| Okunma Sayısı: 1036

 

CEZA YARGILAMASINDA ÇOCUK VE ÇOCUK KORUMA KANUNU SEMİNERİ 11 MART'TA PARİON OTEL'DE
 

"CEZA YARGILAMASINDA ÇOCUK VE ÇOCUK KORUMA KANUNU" konulu meslekiçi eğitim seminerimiz 11 Mart 2017 Cumartesi günü Saat 10:00'da Parion Otel'de düzenlenecektir.

 

Hocalarımız;

Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Murat Aydın;

Avukatlık Ücreti, Kamu Davasının Açılması ve İddianame, Arama ve El Koyma Çocukların Cinsel İstismarı ve Reşit Olmayanla Cinsel İlişki Suçu isimli kitapları ve çeşitli dergilerde yayınlanan makaleleri bulunmaktadır.

TBMM, Başbakanlık, Adalet Bakanlığı, Aile ve Soysal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, HSYK, çeşitli üniversiteler tarafından düzenlenen, ulusal ve uluslararası kongre ve sempozyumlarda, eğitim çalışmalarında hukuki konularda tebliğler sunuyor.

 

Av. Seda Akco Bilen

1990 yılından itibaren İstanbul Barosu, British Council, UNICEF gibi çeşitli ulusal ve uluslararası kuruluşlarda çocuk hakları alanında çalışmalar yürüttü.

1994 yılından bu yana avukatlar, hakim ve Cumhuriyet Savcıları, polis memurları gibi çeşitli meslek elemanlarına yönelik meslek içi eğitimler düzenledi. Çocuk hakları ve insan hakları alanında yayınları bulunmaktadır. 2010 yılında Bürge Akbulut ile birlikte Hümanist Büro’yu kurdu.

 

Seminer sorumlusu olarak TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Serpil Özok bizlerle olacaktır.

 

Seminerimize tüm meslektaşlarımız davetlidir.

 
 
 
 
 
 

24.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.