Sosyal Öğrenci Kulübü'nden Baromuza Ziyaret
Tarih: 7.03.2017| Okunma Sayısı: 992

 

SOSYAL ÖĞRENCİ KULÜBÜ'NDEN BAROMUZA ZİYARET
 

Baromuz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin en aktif öğrenci topluluklarından Halkla İlişkiler Topluluğu’nu kabul etti. Akademik Danışman Gökhan Bayram ve Topluluk Başkanı Batıhan Alay ile beraberindeki öğrenciler, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından tarafından ağırlandı.

 

Çanakkale Barosu ve ÇOMÜ Halkla İlişkiler Topluluğu yaptıkları çalışmalar hakkında birbirlerine bilgiler verdi. Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale Barosu’nun özellikle kadın ve gençlik konusunda önemli çalışmalar yaptığına dikkat çekti. Topluluk Akademik Danışmanı Gökhan Bayram ise geçen 2 ay içinde 26 etkinliğe imza attıklarını ve özellikle köylere ve dezavantajlı kesimlere yönelik çalışmalar sürdürdüklerini belirtti.

 

Yapılan görüşmede önümüzdeki süreçte Baromuz ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu’nun halkta hukuk bilincini geliştirmek, uyuşturucu kullanımına karşı ortak faaliyetlerde bulunmak, kadın ve çocuklara yönelik etkinliklerde karşılıklı katkı sunmak konusunda fikir birliğine varıldı.

 

Ziyarette üniversite öğrencilerinin hukuki soruları da Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından yanıtlandı. Görüşme sonunda öğrencilere Adalet Tanrıçasının maketi armağan edildi.

 
 
 
 

29.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.