Baromuz Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması'na Katıldı
Tarih: 20.02.2017| Okunma Sayısı: 1815


BAROMUZ

TÜRKİYE KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI'NA KATILDI

 

Baromuz Stajyer Avukatları, Kırklareli'nde düzenlenen Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması, Marmara Bölgesi elemelerine katıldı. Türkiye’nin yedi bölgesinde, 57 Baroya kayıtlı stajyer avukatlar, aynı “olay metni” üzerinden yaptıkları iddia ve savunma ile yarıştılar.

 

Türkiye Barolar Birliği, Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu tarafından düzenlenen Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması’nın Kırklareli Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen ilk ayağına Baromuzu temsilen Stj. Av.Nadide Kardelen Şenavcu, Stj. Av.Yeşim Şimşek, Stj. Av.Mustafa Burak Güler ve Stj. Av.Kutlu Doğan katıldı. Yarışma ekibine Baro Başkanımız Av.Bülent Şarlan ile Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Hande Keskin Toprak ve ekibi çalıştıran Av. Hakan Evirgen ve Av.Ayşe Kiraz Evirgen'de eşlik etti.

 

Marmara Bölgesi’ndeki ilk elemelere, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova olmak üzere 9 Baro katıldı. Başkanımız Av.Bülent Şarlan, çalışmalarından ve yarışmada gösterdikleri performanstan dolayı stajyer avukatlara teşekkürlerini sunarak Kırklareli'nde bulunduğu sürede gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı Kırklareli Barosu Başkanı Av.Turgay Hınız'a teşekkür ederek bir armağan takdim etti.

 
 
 
 
 
 
 
 

29.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.