Baro Yönetim Kurulumuz İlçe Temsilcileri ve Stajyer Avukatlar ile biraraya Geldi
Tarih: 13.02.2017| Okunma Sayısı: 1325

 

BARO YÖNETİM KURULUMUZ

İLÇE TEMSİLCİLERİ VE STAJYER AVUKATLAR İLE BİRARAYA GELDİ

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, ilçe temsilcileri ve stajyer avukatlar ile biraraya geldi. Yönetim Kurulumuz, stajyer avukatları önce öğle yemeğinde ağırladı. Yemeğin ardından, Baro İdari Binası’na geçerek bir toplantı düzenledi.

 

Toplantıda stajyer avukatlar ile yakından ilgilenen Yönetim Kurulumuz mesleki kaliteye ilişkin görüş alışverişinde, deneyim ve birikim aktarımında bulundu. Önümüzdeki günlerde başlayacak ve 3 hafta boyunca uzmanlar tarafından verilecek staj eğitimleri konusunda da bilgiler sunuldu. Yakın zamanda cübbelerini giyerek Çanakkale Barosu ailesine katılacak gençlerin her zaman yanında olacaklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini belirttiler.

 

Baro Yönetimimiz, ayın gün akşam üzeri de ilçe temsilcilerimiz ile biraraya geldi. Baro İdari Binadaki toplantıya Başkanımız Av.Bülent Şarlan, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Bayramiç Temsilcisi Av. Kamran Duygun Şatıroğlu, Biga Temsilcisi Av. Arda Bozkurt, Çan Temsilcisi Av. Sebahattin Güner, Eceabat Temsilcisi Av. Nurisin Kurtiş, Ezine Temsilcisi Av. Hakan Üzenli, Gelibolu Temsilcisi Av. Erdoğan Doğan, Gökçeada Temsilcisi Av. Sedat Sel ve Lapseki Temsilcisi Av. Emine Güney katıldı.

 

Düzenlenen toplantıda temsilciler, ilçelerdeki meslektaşlarımızın adliyelerde yaşadığı sorunlar başta olmak üzere çeşitli konuları masaya yatırdı. Baro Yönetim Kurulumuz ve İlçe Temsilcilerimiz sorunlara ilişkin çözüm yollarını tartışarak yol haritası belirledi. Toplantıda, yaklaşan avukatlar gününde yapılması planlanan etkinliklerde görüşüldü. Alınan kararda ilçelerde daha fazla etkinlik yapılması, kadın ve çocuk hakları üzerine daha fazla bilgilendirme etkinliklerinin gerçekleştirilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

19.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.