Baromuz Yönetim Kurulu; Anıtkabir ve TBB'ni Ziyaret Etti
Tarih: 17.10.2016| Okunma Sayısı: 1416

BAROMUZ YÖNETİM KURULU, ANITKABİR VE TBB'Nİ ZİYARET ETTİ

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Anıtkabir ve Türkiye Barolar Birliği’ni ziyaret etti.

BAROMUZ, ATA’NIN HUZURUNDA

Mesleki, toplumsal ve sosyal konularda yoğun çalışmalar yapan özellikle kadın, çocuk ve çevre konularındaki çalışmalarıyla göz dolduran Baromuz Yönetimi, yeni döneme Anıtkabir ziyaretiyle Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulunarak başladı.

Ziyarete, Baro Başkanımız Av.Bülent Şarlan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.İbrahim Cem Erbil, Av.Şennur Tarak, Av.İnci Zeynep Koray, Av.Sahra Yıldız Hıdımoğlu, Av.Mustafa Ertürk, Av.Enes Çetin, Av.Necip Fazıl Bayram ile TBB Delegesi Av.Şerefnur Çakır Demirtaş katıldı.

Heyet, modern bir hukuk devletine gidişin yolunu açan, hak ve hukuk savaşının model ismi olan Atatürk’e şükranlarını sundu.

TBB BAŞKANI FEYZİOĞLU’NA ZİYARET

Anıtkabir’in ardından Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'nu makamında ziyaret eden Baromuz Yönetimi, TBB Başkanı ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

Baro Başkanımız Av.Bülent Şarlan ziyaretlere ilişkin, "Çanakkale Barosu olarak demokratik, laik, sosyal ve çağdaş hukuk devletinin korunması ve geliştirilmesi hususunda hassasiyetlerimiz ile Çanakkale de yapılmasını  planladığımız yeni Baro hizmet binası başta olmak üzere mesleki konular ve ülke gündemini Birlik Başkanı ve Yönetim Kuruluyla değerlendirdik. Ziyaretimiz ve yapılan görüşmeler oldukça verimli geçti." dedi.

Ziyaretin sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu’na günün anısına Truva Savaşını temsil eden bir armağan sunuldu.

28.03.2024