Tarih: 6.09.2016| Okunma Sayısı: 3483

 

BEBEK EMZİRME KABİNLERİ HİZMETE AÇILDI

 

Çanakkale Barosu Kadın Hakları Komisyonu'nun başlatmış olduğu girişim ve  Çanakkale Belediyesi'nin iş birliğiyle, kentimize yaşamı kolaylaştıracak yeni bir hizmet getirilmiştir. Bu kapsamda kentimizin çeşitli noktalarına, bebek sahibi kentlilerimize yönelik “Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri” yerleştirildi. Yerleştirilen kabinler yapılan açılış töreni ile hizmete açıldı.

 

Törene Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. Hande Keskin Toprak, TEMAS Emzirme ve Anne Sütü Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Kılıç, meslektaşlarımız ve vatandaşlar katıldı.

                       

Program TEMAS Emzirme ve Anne Sütü Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Kılıç, Çanakkale Belediyesi Başkanı Ülgür Gökhan ve Baromuz Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hande Keskin Toprak'ın konuşmalarıyla başladı. Konuşmalarından ardından önceki dönem Bursa Milletvekillerden Zafer Hıdıroğlu Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'a, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Bekir Keskinkılıç Av. Hande Keskin Toprak'a Baromuzun projeye yaptığı değerli katkılardan dolayı plaket takdim etti.

 

İLK GİRİŞ KARTI BAŞKANIMIZ AV. BÜLENT ŞARLAN'DAN

 

Anne ve babaların manyetik kartlar ile giriş yapacakları kabinlere, emzirme kabininden ilk yararlanan aileye kartını Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan takdim etti.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.