Baro Başkanımızdan Çanakkale Milletvekillerine Anlamlı Ziyaret
Tarih: 22.07.2016| Okunma Sayısı: 1487

 

BARO BAŞKANIMIZDAN ÇANAKKALE MİLLETVEKİLLERİNE

ANLAMLI ZİYARET

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, darbe girişiminde bombalanan TBMM’de Çanakkale Milletvekilleri Bülent Turan, Ayhan Gider, Muharrem Erkek ve Bülent Öz ile biraraya gelerek demokrasi ve milli irade mesajı verdi.

 

 

“HALKIMIZIN DEMOKRASİ REFLEKSİ HER TÜRLÜ ÖVGÜNÜN ÜZERİNDEDİR”

 

AK Parti milletvekilleri; Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan ve Ayhan Gider ile biraraya gelen Başkanımız Av. Bülent Şarlan, gazi meclisin bombalanmasından, asker, polis ve sivillerin şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

 

Başkanımız Av. Bülent Şarlan, “Türkiye’nin demokratik yollarla seçilmiş sivil hükümetine, milli egemenliğe yönelik bu vahşet saldırıyı kabul edemeyiz. Demokrasiyi sekteye uğratacak her girişim ortak düşmanımızdır. Yanısıra halkımızın demokrasi refleksi her türlü övgünün üzerindedir. Halkımızın iradesi sayesinde bir kâbustan dönülmüştür.” diyerek geçmiş olsun dileklerini sundu. Milletvekilleri Turan ve Gider ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaret nedeniyle teşekkürlerini sundular.    

 
 
 

DAHA GÜÇLÜ DEMOKRASİ, DAHA GÜÇLÜ MİLLİ İRADE

 

CHP Çanakkale Milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz’ü de ayrı ayrı ziyaret eden Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan burada ise “Darbe nereden, kime, ne zaman ve nasıl olursa olsun karşı çıktığımız bir durumdur. Daha güçlü demokrasi, daha güçlü bir milli irade arzumuzdur.  Demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza her zamandan daha fazla sahip çıkılmalıdır.” dedi.

 

Baro Başkanımız Av. Şarlan, tüm partilerin demokratik kitle örgütlerinin ve tüm vatandaşlarımızın birlik, beraberlik ve sağduyu içerisinde cumhuriyete ve demokratik değerlere sahip çıkması gerektiğini de vurgulayarak, bombalı saldırı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini sundu.  

   

20.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.