Baro'da Temel İlk Yardım Eğitimi Semineri Düzenlendi
Tarih: 27.04.2016| Okunma Sayısı: 1794

TEMEL İLK YARDIM EĞİTİMİ SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Baromuz Seminer Salonunda "Temel İlkyardım Eğitimi’ semineri düzenlendi. Çanakkale Belediyesi Kurum Hekimi Dr. Cengiz Işık tarafından verilen eğitimde, ilk yardımın önemine değinildi.

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, meslektaşlarımız ve stajyer avukatların katıldığı seminer ilgiyle karşılandı.

Dr. Cengiz Işık seminerde yaptığı konuşmada, "Yaşamın her alanında ilk yardım gerekli olabiliyor. İlk yardımı herkes uygulayabilir önemli olan ne zaman lazım ve ne zaman yapılması gerekir onun kararını verebilmektir. Belli bir sistematiği olan ilk yardım eğitim alınarak, öğrenilerek yapılabilir. İlk yardıma başlamadan önce eldiven kullanabilir, ortamda bulunan her şeyden faydalanabiliriz. İlk yardımcı ani karar vermeli doğru ve hızlı uygulamalıdır” dedi.

Düzenlenen eğitim çalışmasının sonunda, Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından Dr. Cengiz Işık'a günün anısına Baromuzun armağanı takdim edildi.

26.04.2024