Aile Hukuku - Boşanma Davaları - Mal Rejimleri
Tarih: 13.04.2016| Okunma Sayısı: 1443

AİLE HUKUKU - BOŞANMA DAVALARI - MAL REJİMLERİ

Aile Hukuku ve Mal Rejimleri (Boşanma Davaları ve 6100 sayılı HMK Uygulamaları, Mal Rejimine İlişkin Davalar) konulu seminerimiz 16 Nisan 2016 Cumartesi günü, saat 10:00'da Akol Otel'de gerçekleştirilecektir.

Hocalarımız;

Ömer Uğur Gençcan,

Yargıtay 2.Hukuk Dairesi Başkanı olup Hukuk, Siyaset Bilimi ve Felsefe konularında kitaplarının yanı sıra çeşitli gazete ve dergilerde çok sayıda yayımlanmış bilimsel araştırma, mesleki inceleme yazıları ve makaleleri bulunmaktadır.

Av. Ayça Özdoğan,

Aile hukuku ve miras hukuku  konularında yazıları bulunmaktadır.

Boşanmış Anneler Derneği’nin kurucu üyesidir.

Halen, İstanbul Barosu, Türkiye Barolar Birliği ve çeşitli özel üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinde, stajyer avukatlar ve avukatlara “Aile Hukuku”, özellikle de “Yasal Mal Rejiminin Tasfiyesi” konularında teori ve pratiğe dayalı eğitimler vermektedir. Prof. Dr. Şükran Şıpka ile birlikte hazırladıkları “Eşler Arasındaki Malvarlığı Davaları” başlığında bir kitabı yayınlanmıştır.

Av. Serpil Özok,

Türkiye Barolar Birliği, Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesidir. Kocaeli Barosuna kayıtlı olup seminer sorumlusudur. Daha önce Çanakkale Barosunun Aile Hukuku seminerine katılmıştır.

29.03.2024