Bilgisayarınıza Değil Avukatınıza Danışın
Tarih: 22.08.2015| Okunma Sayısı: 1827

 

BİLGİSAYARINIZA DEĞİL AVUKATINIZA DANIŞIN

Ülkenin ve Çanakkale’nin sorunlarına duyarlılığının yanısıra etkin ve başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Baromuz, kent halkının hukuki konularda mağduriyet yaşamaması ve haklarına doğru yoldan ulaşabilmesi amacıyla Çanakkale’nin çeşitli yerlerindeki billboard ve raket adı verilen reklam panolarında halkı bilgilendirici ilanlar verdi.

 
 

 “Haklıyken Haksız Duruma Düşmeyin, Hak Kaybına Uğramayın”

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 1136 sayılı kanuna göre avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetlerini sadece avukatların verebildiğini belirterek, Çanakkale Barosuna bağlı olarak ilimizde görev yapan tüm avukatların meslekte yetkin olduğunu belirtti.

Başkanımız Av. Bülent Şarlan, açıklamasında “Vatandaşlarımızın karşılaşabilecekleri hukuki sorunları bilgisayar ya da yetkin olmayan kişiler üzerinden çözmeye çalışması haklıyken haksız duruma düşmelerine ve ciddi hak kayıplarına sebep olabilmektedir. Bu sorunların giderilmesinde Çanakkale’nin tüm avukatları ve Çanakkale Barosu kendilerine yardımcı olmak için hazırdır.” dedi.  
 
 
 
 
 
 

20.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.