Avrupa Şampiyonuna Baromuzdan Moral Dopingi
Tarih: 11.07.2015| Okunma Sayısı: 1596

 

 AVRUPA ŞAMPİYONUNA BAROMUZDAN MORAL DOPİNGİ

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Çanakkale’nin tekvandodaki gururu ve Avrupa Şampiyonu Zeynep Taşkın'ı cumhuriyet altını ve plaketle ödüllendirdi.

 

Fransa'da düzenlenen Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında rakiplerini dize getirerek Avrupa Şampiyonu olan Zeynep Taşkın, Çanakkale'nin spor tarihinde eşsiz bir başarıya imza attı. Milli sporcu 29 kiloda çeyrek finalde İtalyan, yarı finalde Ukraynalı ve finalde Rus rakibini mağlup ederek Çanakkale'ye altın madalyayla döndü. Başarılı sporcuya Çanakkale'de gösterilen ilginin azlığı ise Çanakkale Barosu'nu harekete geçirdi.  Şampiyon sporcu Zeynep Taşkın ve antrenör Hasan Altunışık Baro idari binasında Başkanımız Av. Bülent Şarlan tarafından ağırlandı.

 

Kabulde şampiyona ve antrenörüne yönelik övgü dolu sözler sarf eden Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan şunları söyledi : "Malumunuz Çanakkale Zaferinin 100. Yılındayız. Muhteşem bir genci ve şampiyonlar yetiştiren hocamızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Şampiyonumuz Zeynep Taşkın Çanakkale Zaferinin 100. Yılında büyük bir zaferle bizleri gururlandırmıştır. Bu çok anlamlı ve değerlidir. Çanakkale de bir Avrupa şampiyonu olduğunu bilmek bizleri gururlandırıyor. Çanakkale de böylesine değerler yetiştiren  Hasan Altunışık gibi hocaların olmasını bilmek ise gençlerimizin geleceği ve spor adına bizleri umutlandırıyor. Zeynep Taşkın ve Tekvando il temsilcisi sayın Hasan Hasan Altunışık 'ın 1 ay sonra yapılacak dünya şampiyonasında da göğsümüzü kabartacağına eminim" dedi.

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, toplamda 4 birincilik, 2 ikincilik ve 1 de üçüncülük alan Avrupa Tekvando Şampiyonu Zeynep Taşkın'a motivasyon olması amacıyla bir adet cumhuriyet altını armağan ederken, tebriklerini sunan bir de plaket de takdim etti.  Tekvando il temsilcisi ve  antrenör Hasan Hasan Altunışık 'a ise başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. 

 
 
 

 

 

28.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.