Başkanımız Av. Bülent Şarlan, ÇOMÜ Mezuniyet Törenine Katıldı
Tarih: 27.06.2015| Okunma Sayısı: 1588

BAŞKANIMIZ AV. BÜLENT ŞARLAN, ÇOMÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarından Fakülteler, Yüksekokullar, Meslek Yüksekokulları arasında en başarılı olan  1. 2. ve 3.’lerinin ödüllendirildiği  ve Üniversite 1. 2. ve 3.’sünün onurlandırıldığı ÇOMÜ Mezuniyet Töreni Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Törene Baro Başkanımız Av. Bülenet Şarlan’ın yanısıra Vali Ahmet Çınar, Çanakkale Milletvekili İ. Kürşat Tuna, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan, Başsavcı Vekili Mehmet Çetinkaya, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ve Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. Müzik dinletisinin ardından ÇOMÜ tanıtım filmi izlendi ve açılış konuşmalarına geçildi. Konuşmaların ardından üniversite, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında dereceye girenlere onur belgesi, diplomaları, plaket ve anı hediyesi törenle verildi.

28.03.2024