Çanakkale ve Giresun Barolarından Örnek Dayanışma
Tarih: 21.05.2015| Okunma Sayısı: 1817

 

 ÇANAKKALE VE GİRESUN BAROLARINDAN ÖRNEK DAYANIŞMA
 

Çanakkale Belediyesi ile Giresun Belediyesi arasında düzenlenen protokol ile kardeş kent olan iki şehrin Baroları da örnek bir dayanışma gösterdi. Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan; Giresun Baro Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, baro yöneticileri ve meslektaşları tarafından ilgiyle karşılandı.

Baro Başkanımız, Giresun Barosu'nu ziyaret etti. Ziyarette, mesleğe yeni başlayan Av. Derya Kayiş'in ruhsat törenine katılan Başkanımız Av. Bülent Şarlan, avukatlık yemini eden Derya Kayiş'e ruhsatını takdim etti.
 
Çanakkale Savaşlarının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Giresunlu avukatları Çanakkale’ye davet eden Başkanımız Av. Bülent Şarlan burada yaptığı konuşmada “5. Genç Avukatlar Kurultayı 2016 yılında Çanakkale’de düzenlenecek. Bu programda Giresunlu meslektaşlarımızı da aramızda görmekten ve Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı topraklarda ağırlamaktan onur duyacağız.” dedi.
 
Başkanımız Av. Bülent Şarlan, Giresun'da bulunduğu sürede göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü Giresun Barosu Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu'na teşekkürlerini sundu.
 
 
 
 
 
 

29.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.