Çocuklar İçin Anlamlı Yarışma
Tarih: 24.04.2015| Okunma Sayısı: 2178

 
 
 
 

ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMLI YARIŞMA

 

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonunun düzenlediği “Çocuk Gözüyle Adalet” temalı " Siz Bu Ormanda Yaşayan Bir Ormandaş Olsaydınız Orman Yasasının Değişmesini İster Miydiniz ? " konulu resim yarışması, " Sesinizi Duyurun " konulu masal yarışması, " Sesinizi Duyurun " konulu mektup ve hikaye yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Tören 23 Nisan 2015 Perşembe günü Baro İdari Binada gerçekleşti.

 

Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Nazmi Alp, Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Çocuk Hakları Komisyonu Üyelerimiz, okul müdürleri, öğretmenler, yarışmaların jüri üyeleri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşen törende dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

 

 

 ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞMURU

 

Düzenlenen yarışma kategorilerinden Resim yarışmasında birincilik ödülünü Eray Güllü, Masal yarışmasında  birincilik ödülünü Ceren Melis Akagündüz, Mektup ve Hikaye yarışmasında birincilik ödülünü Melis Miray Ünal aldı. Her üç kategorinin birincilerine Casper Via tablet, ikincilerine Fotoğraf makinesi ve üçüncülerine ise mp3 player  sunuldu. Programda jüri üyelerine de armağanlar takdim edildi. Resim yarışması jüri üyeleri Av. Didem Okuk, Muteber Yüğnük, Fulya Boztepe, Bilgör Akdoğan Güven, Masal, Mektup ve Hikaye Yarışması jüri üyeleri Av. Zehra Bahar ÇARKIT, Zühal Yılmaz, Necdet Akay, Asude Bayram ve  Tülay Dündar bu anlamlı etkinliğe imza attıkları için takdir topladı.

 
 

 YENİ BARO BAŞKANI CEREN MELİS AKGÜNDÜZ OLDU

 

Plaket töreni sonunda Baro Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN Jüri üyelerine ve yarışmada emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu. Öğrenciler daha sonra cübbe giydirilip Başkanımız Av. Bülent ŞARLAN'dan görevi devraldı. Baro Başkanlığı koltuğuna Ceren Melis Akgündüz oturdu. Tören ikramlarla sona erdi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

  

26.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.