Çocuk Gözüyle Adalet Resim Sergisi Açıldı
Tarih: 22.04.2015| Okunma Sayısı: 1571

 
 

"ÇOCUK GÖZÜYLE ADALET " RESİM SERGİSİ

  

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonunun düzenlediği “Çocuk Gözüyle Adalet”  temalı " Siz Bu Ormanda Yaşayan Bir Ormandaş Olsaydınız Orman Yasasının Değişmesini İster Miydiniz ?" konulu  yarışmaya katılan resimler Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi'nde sergilendi.

 

23 Nisan "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" etkinlikleri kapsamında Baromuz Çocuk Hakları Komisyonumuz tarafından düzenlenen, Çanakkale ili Merkez ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilen “Çocuk Gözüyle Adalet”  temalı " Siz Bu Ormanda Yaşayan Bir Ormandaş Olsaydınız Orman Yasasının Değişmesini İster Miydiniz ?" konulu  resim yarışmasına katılımda bulunan öğrencilerin yaptıkları çalışmalar sergilendi. Sergi 18-21 Nisan 2015 tarihlerinde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi'nde gerçekleşti.

 

Sergi, Baro Başkan Yardımcımız Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Baro Yönetim Kurulu Üyelerimizden Av. İnci Zeynep Koray, Çocuk Hakları Komisyonu üyeleri Baromuz üyesi meslektaşlarımız, çok sayıda öğretmen ve öğrenciler katılarak açılışı yapıldı. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.