Kamuda Çalışan Avukatlar, Türkiye Barolar Birliği Çatısı Altında Buluştu
Tarih: 3.03.2015 23:00:00| Okunma Sayısı: 2210

 

 
 
KAMUDA ÇALIŞAN AVUKATLAR, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ÇATISI ALTINDA BULUŞTU

 

Türkiye Barolar Birliği Kamu Avukatları Kurulu (TÜBAKAV) tarafından düzenlenen “Kamuda Çalışan Avukatlar Kurultayı” 28 Şubat 2015 tarihinde Avukat Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Kurultaya, Baromuzu temsilen Av. Ali Aydın Çalıdağ, Av. İlknur Üzenli ve Av. Berrin Tunca katıldılar.

 

Bu yıl 2.'si düzenlenen Kamu Avukatları Kurultayının 1. Oturumuna, T.B.B. Genel Sekreteri Av. Güneş Gürseler’in oturum başkanlığını yürüttüğü ve Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar ile Konya Milletvekili Faruk Bal’ın konuşmacı olarak katıldı.

 

Oturum başkanlığını TBMM Kanunlar Kararlar Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Şeref İba’nın yaptığı ikinci oturumda; Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Elvin Dalkılıç ve Doç. Dr. Murat Atalı ile TBMM Kanunlar Kararlar Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mustafa Biçer sunuş yaptılar.

 

Kamuda çalışan avukatların baro ile olan ilişkileri ve genel değerlendirme başlıklı üçüncü ve son oturumda; TBB Kamu Avukatları Kurulu Üyesi Av. Coşkun Türkmen yönetiminde Kurul üyeleri Av. Tülin Kutlu, Av. Polat Balkan, Av. Süreyya Turan, Av. Abdullah Çelik, Av. Güliz Keskiner, Av. Kudreddin Şahin, Av. İlknur Sarcan, Av. Ebru Ovayolu görüşlerini dile getirdiler.

 
 
 

 

 

 

29.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.