Zeynep Bodur Okyay ve Osman Okyay'a Fahri Doktora
Tarih: 2.03.2015 23:00:00| Okunma Sayısı: 2889

 
 
 

KALE GRUBU BAŞKANI OKYAY VE EŞİNE FAHRİ DOKTORA UNVANI VERİLDİ

 

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur OKYAY ve Kale Grubu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman OKYAY'a Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Senatosu tarafından işletme alanında Fahri Doktora Unvanı verildi.

 

Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan'ın da katıldığı tören, ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi Seyit Onbaşı  Salonu'nda gerçekleşti.


Fahri Doktora Töreni’ne; 
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Çanakkale Vali Vekili Hüseyin Kulözü, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Çanakkale İdare Mahkemesi Başkanı İbrahim Aydoğdu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, bürokratlar ve akademisyenlerin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Müzik dinletisiyle başlayan tören, Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner’in konuşmasıyla devam etti. Kale Grubu’nun Çanakkale ve bölge ekonomisine büyük katkı sağladığını belirten Laçiner, “bugün de bu durumu teyit etmek için bir araya geldik. Ümit ediyorum bu tür törenleri daha çok yapma imkanımız olur. Daha çok Osman Okyay’lar ve daha çok Zeynep Bodur Okyay’lar çıkar aramızdan” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından Okyay çiftine akademik kıyafetleri giydirilerek, fahri doktora unvanları takdim edildi. Okyay çiftinin akademik kıyafetlerini Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Çanakkale Vali Vekili Hüseyin Kulözü birlikte giydirdi. Fahri doktora beratları, ÇOMÜ kimlikleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 
 

 
 
 
 
 
  

18.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.