Yedigöller, Abant - Cennetgöl Ekolojik Doğal Terapi Turu
Tarih: 7.12.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2051

 

 
 
TUR TARİHLERİ : 17/18 Ocak 2015

 

1. GÜN BOLU ABANT CENNETGÖL TURU:

 

17 Ocak sabahı tarafınızca belirlenecek sabah saatlerinde, Çanakkale’de belirlenen noktalardan hareket. Öğle saatlerinde Bolu’ ya varış. Öğle yemeği için verilen molanın ardından, Yeşil ve karaçam ağaçları arasında yapacağımız keyifli yolculuk sonrasında Abant Gölü Tabiat parkına varıyoruz. Doğanın oluşturduğu yüzlerce renk kombinasyonuna ev sahipliği yapan Abant Gölü çevresinde yapacağımız yürüyüş sonrasında siz değerli misafirlerimize rahat bir şekilde fotoğraf kareleri yakalamanız ve sevdiklerinizle baş başa kalabilmeniz açısından serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından Gölcük Gölü’ ne hareket ediyoruz. Göl kenarında yapacağımız keyifli yürüyüş sonrası otelimize varıyoruz. Akşam yemeği otelde.

 

2. GÜN YEDİGÖLLER EKOLOJİK DOĞAL TERAPİ TURU:

 

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından Yedigöller Milli Park Alanına ulaşıyoruz. Rehberimizle birlikte Yedigöller’i keşfetmeye İnce, Nazlı, Sazlı, Derin, Serin, Küçük ve Büyük Göl gezilerimizi yapıyoruz. Doğanın oluşturduğu yüzlerce renk kombinasyonuna ev sahipliği yapan Yedigöller’de sizlere serbest zaman veriyoruz. Ardından bakir orman dokusu arasında serbest yürüyüşler ve fotoğraf molaları veriyoruz. Daha sonra Kapankaya seyir terasında gölleri panoramik olarak izleyip fotoğrafladıktan sonra önce Bolu Gökdemir dinlenme tesislerine gidip burada sizlere köy ürünleri alabilmeniz için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından turumuza başlangıç noktamız olan Çanakkale’ye hareket ediyoruz.

 

ÜCRETE DÂHİL OLANLAR :


Turizm Taşımacılığı belgesine sahip uygun araçlarla ulaşım, Profesyonel Rehberlik hizmetleri, tüm çevre gezileri , araç içindeki ikramlar, Otelde 1 Gece Yarım Pansiyon konaklama ( Kahvaltı ve Akşam Yemeği dahil ), TÜRSAB Seyahat Sigortası

 

ÜCRETE DÂHİL OLMAYANLAR: 


öğle yemekleri, yemeklerde alınan içecekler

TUR FİYATI:


/ DBL KİŞİ BAŞI 250-TL ( 1943 TARİHİ EMNİYET OTEL’DE KONAKLAMA)

 

SON MÜRACAAT TARİHİ:  10.01.2015


İRTİBAT-ABİDOS TRAVEL YETKİLİSİ AYHAN YILMAZ :0533 136 25 36

 

28.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.