GAZİLER, KAHRAMANLIĞIN YAŞAYAN ABİDELERİDİR
Tarih: 18.09.2020| Okunma Sayısı: 488

 

GAZİLER, KAHRAMANLIĞIN YAŞAYAN ABİDELERİDİR

Çanakkale’de düşmana geçit vermeyen, Kurtuluş Savaşımızı zafere taşıyan ve daha nice mücadelede canları pahasına savaşan şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemizin iftiharı, kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Gazilerimiz, özverili tutumlarıyla biz avukatlarla birlikte hepimize örnektir. Gazilerimize saygı duymak ve değerli kişiliklerine yakışır imkânlar altında yaşamlarını sürdürmek, onlara layık oldukları kıymeti devlet ve millet olarak vermek gerekir.

Avukatlar, bundan sonra da, Kahraman Gazilerimizin emanetine asla leke sürdürmeyecek, onların aziz hatırasını ilelebet yaşatacak ve emanetleri olan Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkacaktır. Çanakkale Barosu, vatanımız ve milletimiz uğruna gözünü kırpmadan hayatını ortaya koyanları daima saygıyla ancaktır.

Bu duygularla Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimize Allah'tan rahmet, halen hayatta olan gazilerimize esenlikler diler, saygıdeğer ailelerine Çanakkale avukatlarının en derin hürmetlerini sunarız.

 

Av. Bülent ŞARLAN

Çanakkale Baro Başkanı

25.04.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.