BARO BAŞKANIMIZ AV. BÜLENT ŞARLAN'IN KARNE GÜNÜ AÇIKLAMASI
Tarih: 17.01.2020| Okunma Sayısı: 628

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz, zorlu ve uzun bir eğitim dönemini daha geride bıraktı. Sevgili öğrenciler, hayatımızın her alanında olduğu gibi dönem boyunca verdiğiniz emeklerin, fedakârlıkların sonucu olan karnelerinizi alıyorsunuz.

Büyük bir heyecan ve umutla başladığınız 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemi bugün itibari ile sona eriyor. Sevgili öğrenciler bulunduğunuz her yerde iyiliği yaymayı, dinlenmeyi, aileniz ile vakit geçirmeyi ve bunların yanında derslerinizdeki eksiklikleri giderip gelecek döneme hazırlanmayı, kendinize yeni şeyler katmayı ve bol bol kitap okumayı ihmal etmeyin.

Evlatlarına en iyi imkânları sunmak adına gece gündüz demeden çabalayan velilerimiz sizleri de kutluyorum. Unutulmamalıdır ki karne notları, sadece öğrencilerimize değil aynı zamanda onları yetiştiren biz ailelere de verilmiş olmaktadır. Veliler olarak öğrencilerimizin notlarını değerlendirirken bu hususu göz önünde bulundurmalıyız.

Atamızın ‘’Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir.’’ sözü öğretmenlerimizin önemini vurgulamaktadır. Cumhuriyetimizin teminatı öğrencilerimizi geleceğe hazırlamamızda şüphesiz ki en büyük katkı öğretmenlerimizindir. Onların bu zorlu yolculuklarında, aydınlığa kavuşmaları için birer ışık olan öğretmenlerimize de canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle karnelerine kavuşan öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyor, tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize mutlu, huzurlu ve sıhhat dolu bir yarıyıl tatili diliyorum.

 

Av. Bülent ŞARLAN

      Çanakkale Barosu Başkanı

29.03.2024
AV. HANDE KESKİN
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.