TBB BAŞKANI AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU, EDİRNE'DE STAJYER AVUKATLARLA BULUŞTU
Tarih: 12.04.2019| Okunma Sayısı: 845

TBB BAŞKANI AV. PROF. DR. METİN FEYZİOĞLU,

EDİRNE'DE STAJYER AVUKATLARLA BULUŞTU

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, Edirne’de Stajyer Avukatlar ile bir araya geldi.

Programa Edirne, Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ Baroları’nın stajyer avukatlarının yanı sıra Baro Başkanımız Av. Bülent Şarlan, TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, Edirne Baro Başkanı Av. Alper Pınar, Kırklareli Baro Başkanı Av. Turgay Hınız, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Muğla Baro Başkanı Av. Cumhur Uzun, Amasya Baro Başkanı Av. A. Melik Derindere ile ilgili baroların TBB Delegeleri katıldı.

Düzenlenen etkinlik kapsamında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Fahri Gökçen Taner tarafından Stajyer Avukatlara “CMK’da İstinaf” konulu eğitim verildi. Eğitimin ardından konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, avukatlık mesleğinin geleceğine ilişkin gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Eğitimin ardından Edirne Barosu’nda meslekte 40 ve 50. yıllarını dolduran avukatlara madalyaları takdim edildi.

28.03.2024